Rodi Lamshart › Rodi Petfood

Rodi Lamshart

  • Delen via:
Door: I. Mulders uit Hulst

Sinds deze week hebben wij twee herplaatsingspups in huis van 23 weken. De eerste dagen waren voor hen zeer stressvol, waarbij ze regelmatig niet wilde eten. De overige eigenaar gaf ook al aan dat ze zeer regelmatig een maaltijd oversloegen en eigenlijk altijd diarree hadden. Met onze oude hond hebben wij zeer goede ervaringen met diverse producten van Rodi. Daarom ben ik eigenlijk gelijk naar de winkel gegaan voor lam en rijst als extra voeding om ze weer "plezier in het eten" te laten krijgen. Sindsdien eten de pups zeer goed, zowel de worst als brokjes worden goed gegeten. Ook de ontlasting is zoals het hoort en de dierenarts is ook zeer tevreden over hun vooruitgang. Dit houden we er zeker in!

Rodi Lamshart

Geniet jij ook zo van alle leuke anekdotes en verhalen?

Deel je ervaringen dan met ons en wie weet zie jij jouw review terug op onze website! We vinden je mening erg belangrijk en daarom horen we die ook graag. 

Klik hier om je ervaring te delen!

Lamshart

Lamshart

Rodi Lamshart is een heerlijke aanvullende vers vlees voeding voor honden. Rodi Lamshart bestaat uit rauw lamshart aangevuld met rauwe lamsorganen en past in een hypoallergeen dieet op basis van...

Lees hier andere Rodi productervaringen

Winkelzoeker Waar kan ik Rodi kopen?