Pens | Aanvullende hamburgers van Rodi. Voor een gezonde darmflora.

Pens

  • Delen via:
Pens Pens

Aanvullende voeding voor honden

Rodi Pens is een heerlijke aanvullende vers vlees voeding voor honden. Rodi Pens bestaat volledig uit rauwe runderpens en bevat natuurlijke enzymen die bijdragen aan een gezonde darmflora en een goede weerstand. Rodi Pens is uitermate geschikt als aanvulling op het dagelijkse menu en ideaal voor moeilijke eters.

Verkrijgbaar in:
400g (4 x 100 gram)

  • Boordevol runderpens
  • Graanvrij recept

Vlees en dierlijke bijproducten (90% runderpens)

Eiwit 12%
Ruwe Celstof 0,5%
Vetgehalte 10%
Ruw As 1%
Vochtgehalte 73%

Afhankelijk van de grootte van je hond kun je de hoofdmaaltijd van je hond aanvullen met ½ tot 6 hamburgers per dag. Verdeel de hoeveelheid over minimaal 2 porties.

146 ME kcal / 100 gram

Let op: Dit zijn richtlijnen. De nutritionele behoefte van uw hond is afhankelijk van verschillende factoren, zoals grootte, leeftijd en mate van activiteit.

Rodi Hamburgers kunnen rauw gevoerd worden. Ontdooi de juiste hoeveelheid in een afgesloten plastic bakje in de koelkast. Laat (indien gewenst) vlak voor het voeren op kamertemperatuur komen. Na ontdooien zijn de Rodi hamburgers maximaal 1 dag houdbaar in de koelkast in een afgesloten plastic bakje.

Na ontdooien zijn de Rodi vriesverse vleesvoedingen maximaal 1 dag houdbaar in de koeling.

Let op: geef schadelijke bacteriën geen kans. Zorg daarom dat je deze bacteriën niet via de verpakking, je handen of het keukengerei binnenkrijgt. Reinig deze daarom zorgvuldig na contact met het product. Voor meer informatie verwijzen we je graag naar ons uitgebreide hygiëneadvies.

Sinds kort zien wij een verschuiving in het Rodi assortiment bij sommige Rodi verkooppunten. Dit kan resulteren in het feit dat sommige winkels de Rodi Pens hamburger niet meer in het assortiment hebben. De Rodi Pens zit echter nog gewoon in ons assortiment en is in diverse supermarkten en dierenspeciaalzaken goed te verkrijgen.

Indien de Rodi Pens niet verkrijgbaar is bij uw huidige verkooppunt is de Rodi Pens met Hart een zeer geschikt alternatief. 

Pens

Winkelzoeker Waar kan ik Rodi kopen?