Rodi | Aanvullende hamburgers vlees

Vlees

  • Delen via:
Vlees Vlees

Aanvullende voeding voor honden én katten

Rodi Vlees is een heerlijke aanvullende vers vlees voeding voor honden. Rodi Vlees bestaat volledig uit rauw rundvlees en rauwe runderorganen en wordt door de hoge smakelijkheid ook door katten graag gegeten. Rodi Vlees is uitermate geschikt als aanvulling op het dagelijkse menu en ideaal voor moeilijke eters.

Verkrijgbaar in:
400g (4 x 100 gram)

  • Boordevol rundvlees
  • Graanvrij recept
  • Ook geschikt voor katten

Vlees en dierlijke bijproducten (99% rund, 40% rundvlees), mineralen.

Eiwit 17%
Ruwe Celstof 0,5%
Vetgehalte 12%
Ruw As 1%
Vochtgehalte 70%

Rodi Hamburgers kunnen rauw gevoerd worden. Ontdooi de juiste hoeveelheid in een afgesloten plastic bakje in de koelkast. Laat (indien gewenst) vlak voor het voeren op kamertemperatuur komen. Na ontdooien zijn de Rodi hamburgers maximaal 1 dag houdbaar in de koelkast in een afgesloten plastic bakje.

Afhankelijk van de grootte van je hond kun je de hoofdmaaltijd van je hond aanvullen met ½ tot 6 hamburgers per dag. Verdeel de hoeveelheid over minimaal 2 porties.

169 ME kcal / 100 gram

Let op: Dit zijn richtlijnen. De nutritionele behoefte van je hond is afhankelijk van verschillende factoren, zoals grootte, leeftijd en mate van activiteit.

Na ontdooien zijn de Rodi vriesverse vleesvoedingen maximaal 1 dag houdbaar in de koeling.

Let op: geef schadelijke bacteriën geen kans. Zorg daarom dat je deze bacteriën niet via de verpakking, je handen of het keukengerei binnenkrijgt. Reinig deze daarom zorgvuldig na contact met het product. Voor meer informatie verwijzen we je graag naar ons uitgebreide hygiëneadvies.

Vlees

Winkelzoeker Waar kan ik Rodi kopen?