Rodi Rund & Hart › Rodi Petfood

Rodi Rund & Hart

  • Delen via:
Door: Monique Peterse uit Helmond

Ik heb twee dwergpoedels en omdat dat nogal kieskeurige eters zijn heb ik vanaf het begin vanalles geprobeerd. Door mijn ontwetendheid, het zijn mijn eerste hondjes werd het alleen maar erger en ze haalden hun neus op voor allerlei lekker hondenvoer met darmproblemen en diarree tot gevolg!

Ik ging mij verdiepen in Rodi vers vlees. In het begin deed ik het door de brokken,maar toen spuugde ze de brokjes uit,Vanaf die tijd geef ik alleen nog vers vlees van Rodi. De darmproblemen verdwenen binnen 3 dagen en nu 2 jaar verder genieten ze nog steeds elke dag van Rodi vers vlees, vooral Rund &Hart is favoriet!

Maar ze vinden alles van Rodi lekker, ze zien er prachtig uit zitten goed in hun vel en wat ook super is: ik kan het bij de supermarkt om de hoek kopen en het is absoluut niet duur. Voor mijn hondjes niets anders meer! Gr van twee happy hondjes en baasje.

Rodi Rund & Hart

Geniet jij ook zo van alle leuke anekdotes en verhalen?

Deel je ervaringen dan met ons en wie weet zie jij jouw review terug op onze website! We vinden je mening erg belangrijk en daarom horen we die ook graag. 

Klik hier om je ervaring te delen!

Rund & Hart

Rund & Hart

Rodi Rund en Hart is een heerlijke en 100% complete vers vlees voeding voor honden. Puur rauw rundvlees en rauw orgaanvlees zoals runderhart, aangevuld met vitaminen en mineralen vormen een...

Lees hier andere Rodi productervaringen

Winkelzoeker Waar kan ik Rodi kopen?