Rodi Daily Basics › Rodi Petfood

Rodi Daily Basics

  • Delen via:

Het werd tijd voor iets nieuws! Deze zomer hebben wij daarom iets smakelijks toegevoegd aan ons assortiment: Rodi Daily Basics.

Complete Maaltijd
Rodi Daily Basics zijn 2 verschillende varianten mini hamburgers, verkrijgbaar in de overheerlijke smaken kip en rund. Deze nieuwe lijn is net als de meeste varianten van zijn grotere broertje geheel compleet en dus geschikt als volledige dagelijks voeding. Voor hond én kat wel te verstaan! Heb jij een pup? Geen probleem! De rund variant is hiervoor ideaal.

Wij willen er graag zeker van zijn dat jouw hond niets tekort komt én daarnaast een optimale weerstand opbouwt en behoudt. De Daily Basics bestaan daarom uit een uitgebalanceerde mix van vleesgrondstoffen en groenten voor de broodnodige vezels. Dit aangevuld met vitamines,  mineralen en lijnzaadolie maakt het tot een ideale dagelijkse basisvoeding. Voor elke hond, elke dag!

Maximaal gebruiksgemak
De Daily Basics zijn verpakt in grootverpakkingen van 1 kilo. Hierin zitten circa 20 mini hamburgers. Gemak dient de mens én hond, daarom zijn de hamburgertjes geportioneerd per 50 gram en dus zowel  geschikt voor kleine als grote porties! Wel zo makkelijk, ook omdat de Daily Basics gewoon bij de supermarkt verkrijgbaar zijn. Dat gaat mooi in één moeite mee samen met de dagelijkse boodschappen!

De Rodi Daily Basics vind je in 2019 als eerste in het diepvriesvak van de Jumbo. Vind je ze niet bij jouw Jumbo? Vraag er dan naar bij de servicebalie, zij zullen de voeding dan voor je bestellen op basis van hun 7 zekerheden.


 

  • Heerlijke mini hamburgers in de smaken kip en rund
  • Complete dagelijkse maaltijd voor iedere hond én kat
  • Gemakkelijk in gebruik, met circa 20 porties van 50 gram

Winkelzoeker Waar kan ik Rodi kopen?