Rodi | Waar kun je de hondenworsten allemaal voor gebruiken?

Waar kun je Rodi Worsten nog meer voor gebruiken?

Rodi is niet alleen te gebruiken als complete maaltijd of gezonde snack, maar is nog voor veel meer doeleinden geschikt!

Hondentraining 

De worsten zijn mooi stevig en zeer makkelijk te snijden. Ideaal dus om te gebruiken tijdens de hondentraining! Je geeft je hond hiermee een heerlijke en gezonde snack als beloning. De Rodi Worsten zijn ontzettend veelzijdig te gebruiken:

✓ tijdens de normale wandeling

✓ bij het speuren

✓ als beloning bij trainingsoefeningen

✓ bij hersenwerk met je hond

Medicatie

Medicatie geven aan je hond is een stuk makkelijker met Rodi. Verstop de medicatie in een stukje Rodi Worst en de medicatie is zó weg! 

Gedroogde snacks

Van Rodi Worsten kun je in een handomdraai gedroogde snacks maken. Droog de stukjes worst in een voedseldroger en je hebt altijd een lekkere beloning beschikbaar!

Voeding voor op vakantie

De Rodi Worsten zijn zeer handig om mee te nemen op vakantie. Een zeer goed en alternatief voor vers vlees, wat niet makkelijk mee te nemen is op vakantie. De worsten sluiten perfect aan op rauwe voeding, doordat ze minimaal 75%-85% vlees bevatten. De worsten zijn volledig compleet én ze zijn ongeopend te bewaren buiten de koelkast. De perfecte oplossing voor op vakantie!

Rodi IJsjes 

In de zomer maak je in een handomdraai heerlijke Rodi IJsjes! Doe stukjes Rodi Worst samen met water in een vriesbestendig bekertje en vries deze in. Vergeet niet het ijsje eerst even onder de kraan te houden voordat je het aan je hond geeft. Als je voor de eerste keer een ijsje aan je hond geeft, doe dit dan in kleine hoeveelheden. Sommige honden kunnen namelijk gevoelig reageren op deze koude snack.

Zoals je kunt lezen zijn de voordelen en mogelijkheden eindeloos!

Terug naar gebruikstips
  • Delen via:
Waar kun je Rodi Worsten nog meer voor gebruiken?
Bekijk ze allemaal

Winkelzoeker Waar kan ik Rodi kopen?