Rodi | Ook voor katten en verwennerij!

Heeft Rodi ook producten geschikt voor katten?

We krijgen regelmatig de vraag of Rodi ook producten heeft die geschikt zijn voor katten. En dat hebben we! Bekijk hieronder met welke producten je ook je kat blij kunt maken!

Rodi producten geschikt voor katten

Al onze producten, zowel de worsten en de hamburgers, kunnen prima door katten gegeten worden! Ze zijn geschikt om je kat een extraatje te geven of als lekkere snack tussendoor! Ook kun je met de Rodi worsten en hamburgers makkelijker medicijnen aan je kat geven.

Doordat de producten niet specifiek voor de kat zijn samengesteld adviseren wij om de voeding niet als hoofdvoeding te geven, maar puur als extraatje.

Bekijk hieronder de meest geliefde producten!

Rodi Worsten

De Rodi worsten worden graag door katten gegeten! De worsten zijn stevig en daardoor makkelijk te snijden. Je kunt ze dan ook ideaal gebruiken als snack voor tussendoor. 

Bekijk de Rodi Worsten

Rodi Hamburgers

Alle hamburgers kunnen als extraatje aan je kat gegeven worden. Er zijn twee aanvullende varianten die qua smakelijkheid over het algemeen de voorkeur hebben bij katten. De Rodi Vlees en Rodi Lamshart hamburgers. Zowel de Kip Vrije Uitloop als de Rund met Hart kunnen kunnen dagelijks al complete voeding gevoerd worden aan volwassen katten, de Kip Vrije Uitloop is daarnaast ook geschikt voor kittens!

Bekijk de Rodi Hamburgers
Terug naar gebruikstips
  • Delen via:
Heeft Rodi ook producten geschikt voor katten?
Bekijk ze allemaal

Winkelzoeker Waar kan ik Rodi kopen?