Rodi is al 50 jaar hét merk als het gaat om vleesproducten voor honden!

Ons verhaal

 • Delen via:

Rodi is al 50 jaar hét merk als het gaat om vleesproducten voor honden!

In 1967 opgericht door de gebroeders Rood, is Rodi al tientallen jaren hét toonaangevende Hollandse merk van eerlijke vleesproducten voor honden. Sinds 1972 worden de maaltijdproducten van Rodi met een constante hoge kwaliteit geproduceerd op nog altijd dezelfde productielocatie in Opmeer.

In de jaren zeventig zijn de  populaire Rodi hondenworsten aan het assortiment toegevoegd en snel uitgegroeid tot een begrip bij hondenkenners en hondenliefhebbers. De Rodi-worsten zijn populair in gebruik bij training, reizen en als beloning. Ook zijn de worsten compleet en hierdoor als volledige maaltijd te gebruiken.

Vanaf begin jaren '90 worden de Rodi vers vlees hamburgers aangeboden in 4 handige porties. Van de hamburgers zijn complete én aanvullende varianten verkrijgbaar. Je vindt de Rodi Hamburgers in het vriesvak.

Zo valt Rodi inmiddels al generaties lang in de smaak bij honden én hondenbezitters!

Rodi-oprichter Frans Rood en oud minister Braks. En onze eerste fabriek.

Rodi 50 jaar later

Rodi is trots op haar producten en blij met al haar gebruikers en fans.  Alle Rodi producten zijn hoogwaardige, smakelijke producten met kwalitatieve grondstoffen. We willen net als jij het beste voor iedere hond en dragen hier met onze producten graag een steentje aan bij.

Rodi wordt daarom als één van de weinige vers vlees voedingen geproduceerd volgens IFS (International Food Standard) èn BRC (British Retail Consortium) certificering. Met Rodi koop je dus een veilig en gezond product!

Maatschappelijk verantwoord

Ook Rodi draagt haar steentje bij aan de maatschappij. Zo wordt de Stichting Dutch Cell Dogs al sinds 2010 gesteund. Stichting Dutch Cell Dogs wil zoveel mogelijk moeilijk herplaatsbare asielhonden door middel van trainingen binnen een Penitentiaire Inrichting een grotere kans op een goed thuis geven. Het trainen van kansarme asielhonden tot  veilige gezinshonden door gedetineerden die op hun beurt hun gevoel “medemens te zijn” weer terug krijgen. De trainingsprogramma’s binnen Penitentiaire Inrichtingen en instellingen in heel Nederland waardoor meer asielhonden de kans krijgen op een permanent liefdevol thuis en gedetineerden een betere start krijgen voor herintegratie in de maatschappij.

Stichting Dutch Cell Dogs gelooft net als wij in nieuwe kansen in een  maatschappij die steeds meer lijkt te verharden en waarbij zorg voor de medemens niet meer vanzelfsprekend is. Wij willen een bijdrage leveren aan een sociale en veilige maatschappij, waarbij zij jouw en onze steun hard nodig hebben. Zij  kunnen het niet alleen maar samen kunnen wij het verschil maken. Een bijzonder mooi initiatief welke Rodi graag support!

Waarom kiezen voor vers vlees van Rodi?

Vaak wordt er gesteld dat vers vlees niet compleet zou zijn of dat dit veel extra werk en moeite met zich meebrengt. Er wordt zelfs beweerd dat het niet goed zou zijn voor de tanden of dat het niet geschikt is voor pups of gevoelige honden. Niets is echter minder waar! Complete verse vleesvoeding kent namelijk vele voordelen ten opzichte van droogvoeding:

 • Hoge acceptatie en verteerbaarheid
 • Minder en compactere ontlasting
 • Bevat natuurlijke pro-biotica en enzymen voor gezonde darmflora
 • Verbetert de algehele weerstand
 • Zonder gluten/granen bereid
 • Voorkomt tandplak op een natuurlijke manier
 • Zorgt voor een energieke en blije hond
 • Bevat geen chemische anti-oxidanten, geur-, kleur- en smaakstoffen
 • Zeer smakelijk; zelfs kieskeurige honden eten het met smaak
 • Met Rodi kies je voor natuurlijke, gezonde én smakelijke voeding!

Wanneer geef je vers vlees?

Vers vlees geef je als dagelijkse verantwoorde, smakelijke en complete maaltijd ter bevordering van de algehele weerstand en gezondheid.

Op bepaalde momenten is het zelfs extra verstandig om te kiezen voor vers vlees:

✓ Bij huid, vacht en/of spijsverteringsproblemen
✓ Na een wormenkuur of antibiotica kuur
✓ Bij een verminderde weerstand
✓ Tijdens het afspenen van pups
✓ Bij anaalklierproblemen
✓ Bij slecht of te weinig eten / drinken
✓ Bij overgevoeligheid voor blaasgruis

Het liefst Rodi, sinds 1967

Het Rodi assortiment bestaat uit verschillende soorten voeding die allen gekenmerkt worden door het hoge vleespercentage en door de hoge mate van kwaliteit én smakelijkheid.

Rodi biedt zowel vers vlees als gestoomde worsten die houdbaar zijn buiten de koeling. Maak hieronder je keuze!

Winkelzoeker Waar kan ik Rodi kopen?