Dierendag 2011 › Rodi Petfood

Dierendag 2011

4 oktober 2011

Dierendag is een bijzondere dag! Een dag om uw huisdier nog eens extra te verwennen. Maar hoe zit het met al die honden en katten in het asiel deze dag? Deze hebben nog geen baasje en verdienen toch ook een beetje extra aandacht op dierendag.

Daarom dat we met Rodi gisteren een aantal asiels hebben bezocht om pakketjes uit te delen aan de honden daar.
De pakketjes bestonden uit een Rodi Classic worst, een pakje Rodi Exclusive Meatsticks en een floss touw. Daarnaast hadden we voor alle honden nog de nieuwe Rodi Classic Dental sticks meegegeven. Het was onzettend dankbaar om alle honden zo te zien genieten. Een aantal honden stalen echt ons hart en daarom stellen we deze heel graag aan u voor.

In het dierenasiel in Ede kwamen we Mee-Moi (een kruising Shiba Inu) en Sita tegen. Twee hele lieve hondjes die al een tijdje op een nieuw baasje zitten te wachten. Sita en Mee-moi zijn 7 en 5 jaar oud en horen echt bij elkaar. Sita mist haar voorpootje waardoor ze niet mee zover kan lopen maar Mee-Moi wil nog heel graag mee op pad.

Sita ging tijdens ons bezoek helemaal los met haar Floss touw terwijl Mee-Moi niet weg was te slaan bij de Rodi tasjes. Echt twee hele lieve hondjes die een goed huisje verdienen.

In het dierenasiel in Harderwijk kwamen we Simba tegen, een gesteriliseerde dame van 9 jaar. Kleine kinderen en andere dieren vindt ze niet zo leuk als huisgenoot. Wat ze wel heel erg leuk vindt, is een baasje die consequent is en een balletje voor haar weg wil gooien. Die komt ze dan met heel veel plezier terugbrengen, zodat je die dan weer weggooit.
 

In ieder geval waren alle honden heel blij met de extra traktaties voor dierendag. Het was ontzettend leuk om de asielhonden eens extra te verwennen op deze manier. Mocht u meer informatie willen over bovenstaande honden, klik dan snel op hun naam en u wordt doorverwezen naar de pagina van het desbetreffende asiel.

Fijne dierendag iedereen!

Bruno
Bruno
  • Delen via:
Bekijk ze allemaal

Winkelzoeker Waar kan ik Rodi kopen?