Boomer = Hond van de Maand! › Rodi Petfood

Boomer = Hond van de Maand!

6 januari 2016

Deze maand hebben we een winnaar op leeftijd! Boomer is een opaatje van inmiddels 17,5 jaar.

"Mijn naam is opaatje Boomer en ik ben inmiddels 17,5 jaar. 15 jaar geleden ben ik als een nauwelijks gesocialiseerde belhamel uit het asiel gehaald door mijn huidige baasjes. Zij waren mijn 3e huisje. Toen had ik nog een hoop energie en was ik gek op rennen. Met mijn vrouwtje heb ik cursussen gehoorzaamheid en GG gedaan. En behendigheid, waar ik een kleine ondeugd was. Als ik dorst had rende ik gewoon halverwege het parcours terug om water te drinken. Maar door al de cursussen en de liefde en geduld van mijn baasjes ben ik in die jaren wel een sociaal hondje geworden. Inmiddels gaat al dat geren en gespring niet meer zo goed. Ik wordt dan ook heerlijk, als een prins, opgetild als ik op de bank wil of een trap op moet. Hondendenkpuzzels vind ik erg leuk nu en wandelen en snuffelen gaat ook nog best. Op wat ouderdomsklachten na, ben ik nog zo gezond als een vis zegt de dierenarts. Mijn baasjes hopen dan ook nog een tijdje van mij te kunnen genieten!"

Vandaar dat Boomer deze maand de eer ten beurt valt om de titel 'Rodi Hond van de Maand'  te mogen dragen! Natuurlijk wordt deze eer ook deze maand weer vergezeld van een lekker Rodi snackpakket.

Wil jouw hond ook kans maken op deze titel en een lekker snackpakket? Doe dan deze maand mee met onze Hond van de Maand verkiezing!

 

Ga naar de Facebookpagina
  • Delen via:
Boomer = Hond van de Maand!
Bekijk ze allemaal

Winkelzoeker Waar kan ik Rodi kopen?