Hond van de Maand Juli 2016 › Rodi Petfood

Hond van de Maand Juli 2016

3 augustus 2016

Wederom hebben we deze maand ontzettend veel foto's mogen ontvangen op onze facebookpagina. Hierdoor was de keuze wel weer ontzettend lastig aangezien er meerdere prachtige foto's tussen zaten. Uiteindelijk hebben we gekozen voor de originele foto van Iago! Iago's baasje had namelijk niet alleen een mooie foto, maar ook een leuke toelichting. Vandaar dat Iago zich verdient een gehele maand 'Rodi Hond van de Maand' mag noemen; gefeliciteerd!

"Toen Iago thuiskwam vertoonde hij snel verlatingsangst, stilletjes opbouwen was dus de boodschap! maar baasjes moeten werken dus mocht hij naar een dagopvang voor hondjes... fantastisch om te zien hoe hij zich daar amuseert en met elke hond evengoed overweg kan (al is en wel eentje waar hij lijkt verliefd op te zijn) ondertussen kan Iago al zo een 5 uurtjes gemakkelijk alleen blijven... voor de lange werkdagen gaat hij nog steeds spelen met de andere hondjes in de opvang! (dat kunnen we hem ook niet afnemen natuurlijk!) omdat hij ondertussen zo flink alleen kan zijn en zo graag alles van Rodi eet, zou het leuk zijn mocht hij deze maand 'Rodi hond van de maand' zijn!"

Wil je ook kans maken op een lekker Rodi Snackpakket voor je hond? Doe dan (weer) mee met onze Rodi 'Hond van de Maand Verkiezing'! Ga snel naar onze Facebookpagina en laat ons weten waarom jouw hond deze prijs verdient en voeg je mooiste foto bij, wie weet is jouw hond volgende maand de gelukkige

  • Delen via:
Hond van de Maand Juli 2016
Bekijk ze allemaal

Winkelzoeker Waar kan ik Rodi kopen?