Hond van de Maand Juni 2016 › Rodi Petfood

Hond van de Maand Juni 2016

13 juli 2016

Allemaal super foto's (met bijbehorende verhalen) hebben we deze maand weer mogen ontvangen op onze Facebookpagina! Echter kan er ook deze maand slechts eentje de winnaar zijn. Deze keer hebben we unaniem gekozen voor de foto van knappe Jaap met de daarbij behoren toelichting van zijn vrouwtje Ilja!

Ilja schrijft over Jaap: "Mijn hond Jaap! Omdat hij van gedumpte pup bij ons kwam wonen en nu een team met mij is! We geven les om kinderen te leren omgaan met honden en de lichaamstaal van de hond beter te begrijpen. En als hobby doen wij met veel plezier Flyball! Mijn allerliefste Jaap verdiend het snackpakket zeker en ik kan me geen leven meer zonder hem voorstellen!!!"

Jaap en Ilja: van harte gefeliciteerd! Sturen jullie ons je adres in een privébericht via Facebook? Dan zorgen we ervoor dat het pakket zo snel mogelijk naar jullie toekomt.

Wil je ook kans maken op een lekker Rodi Snackpakket voor je hond? Doe dan (weer) mee met onze Rodi 'Hond van de Maand Verkiezing'! Ga snel naar onze Facebookpagina en laat ons weten waarom jouw hond deze prijs verdient en voeg je mooiste foto bij, wie weet is jouw hond volgende maand de gelukkige!

  • Delen via:
Hond van de Maand Juni 2016
Bekijk ze allemaal

Winkelzoeker Waar kan ik Rodi kopen?