Honden van de Maand Januari 2017 › Rodi Petfood

Honden van de Maand Januari 2017

6 februari 2017

Elke maand kan je via onze Facebookpagina meedoen aan onze 'Hond van de Maand' verkiezing. Het was lange tijd niet zo moeilijk geweest om een keuze te maken, maar uiteindelijk hebben we gekozen voor de mooie foto van drie knapperds samen met de mooie omschrijving door hun vrouwtje Kirsten.

Ik heb 3 geweldige honden. De linker is Danté en wordt volgende maand alweer 14. Danté is bijna 3 jaar geleden bij mij komen wonen en is een en al dankbaarheid. Ik merk wel dat hij echt oud aan het worden is, ziet slecht, hoort niet goed meer maar hij is er alleen maar liever door geworden. De middelste is Charlie, mijn eigenwijze knuffelkont. Vind zichzelf ontzettend stoer en breed maar als hij even geen aandacht krijgt gaat hij zitten piepen. Charlie was 1,5 toen hij bij mij kwam en wordt alweer 5 in april. En dan last but not least: Bella. Mijn draakje, de baas van het stel en mijn schaduw. De enige ook die ik van pup af aan heb en ze wordt in april 7. Deze foto is een van mijn vele favorieten omdat hij zeer typerend is voor hun karakters. Danté zit in z'n eigen wereldje lekker weg te dromen, Charlie kijkt alle kanten op behalve de juiste want is te stoer om te poseren en Bella staat paraat om de buurt even weer te helpen herinneren wie baas is! Zonder deze 3 zou mijn leven een stuk saaier zijn, ze zijn mijn grootste schatten en laten me dagelijks lachen.

Danté, Charlie en Bella, van harte gefeliciteerd met jullie prijs! Het lekkere snackpakket komt binnenkort jullie kant op. Geven jullie je baasje een extra dikke knuffel voor haar moeite?

Wil je ook kans maken op een snackpakket voor je hond? Ga dan snel naar onze Facebookpagina en reageer op het vastgezette bericht!

  • Delen via:
Honden van de Maand Januari 2017
Bekijk ze allemaal

Winkelzoeker Waar kan ik Rodi kopen?