NIEUW! Rodi Kip Vrije Uitloop › Rodi Petfood

NIEUW! Rodi Kip Vrije Uitloop

15 oktober 2018

Misschien heb je hem al gezien in de supermarkt: onze nieuwste hamburger Rodi Kip Vrije Uitloop is vanaf nu verkrijgbaar!

Het is een premium variant waar achter de schermen lang aan gewerkt is en waar we dan ook apetrots op zijn. Met deze Rodi variant introduceren we niet alleen een nieuwe smaak, maar ook direct het allereerste rauw voer product voor hond en kat dat het Beter Leven keurmerk met 3 sterren toegekend heeft gekregen!
 

Kip Vrije Uitloop

Rodi Kip Vrije Uitloop bevat verantwoorde hoogwaardige dierlijke grondstoffen zoals kippenharten, nekken, vellen, spiervlees en karkas. Hierdoor bevat de voeding een hoogwaardige samenstelling van alle essentiële aminozuren en vetzuren. Daarnaast wordt de voeding uiteraard aangevuld met een vitaminen en mineralen mix. Hierdoor kan je er ook bij deze variant zeker van zijn dat je hond of kat alle benodigde vitaminen en mineralen binnenkrijgt.
 

Rodi Pre-Bio+ Vezelmix

Naast hoogwaardige en diervriendelijkere dierlijke ingrediënten bevat Rodi Kip Vrije Uitloop een door onze eigen nutritioniste ontwikkelde Rodi Pre-Bio+ vezelmix. Deze vezelmix bevat rode biet en stukjes sperzieboon, psyllium en appelvezels. Deze kritisch geselecteerde mix bestaat voor een deel uit oplosbare en uit een deel onoplosbare vezels. De oplosbare vezels zijn voor katten en honden onverteerbaar, maar vormen de voeding voor goede bacteriën in de darmen. Deze bacteriën verwerken de vezels waardoor er voedingsstoffen ontstaan die zorgen voor een gezonde darmflora. De onoplosbare vezels zorgen voor een goede darmbeweging en een verzadigd gevoel. Deze combinatie zorgt voor een optimale darmgezondheid!
 

Beter Leven keurmerk 3 sterren

De Dierenbescherming kent het Beter Leven keurmerk toe aan producten waarbij de dieren een beter leven hebben gekregen. Hoe meer sterren, hoe diervriendelijker. Het kippenvlees in deze variant is afkomstig van kippen die een vrije uitloop hebben en meer ruimte, afleidingsmateriaal en mogelijkheden voor natuurlijk gedrag hebben gehad dan kippen in de reguliere veehouderij. Dit maakt deze Rodi Hamburgers een diervriendelijkere keuze!

Lees meer over de nieuwe Rodi Kip Vrije Uitloop hamburger
  • Delen via:
NIEUW! Rodi Kip Vrije Uitloop
Bekijk ze allemaal

Winkelzoeker Waar kan ik Rodi kopen?