Raw4Dogs vervangt Rodi Exclusive › Rodi Petfood

Raw4Dogs vervangt Rodi Exclusive

20 april 2016

Zoals je mogelijk hebt gezien staan onze Rodi Exclusive voedingen niet meer vermeldt op onze vernieuwde website. De reden hiervoor is dat al onze Rodi Exclusive voedingen dit jaar uitlopen en aan het eind van het jaar geheel zullen verdwijnen. Deze lijn word momenteel dan ook al vervangen door onze nieuwe, kwalitatief hoogwaardige, Raw4Dogs voedingen!

Raw4Dogs is ontwikkeld naar aanleiding van de uitslag van een groot marktonderzoek onder bijna 800 hondenbezitters en hun idee over hoe een rauw vlees voeding eruit zou moeten zien en waar deze aan dient te voldoen. We hopen met Raw4Dogs dan ook te voldoen aan zowel onze eigen hoge kwaliteitsstandaarden als aan die van jou en je hond!

Het grootste verschil met de Exclusive lijn is dat Raw4Dogs andere varianten kent, geheel zetmeel vrij is, een grovere maling heeft én een open declaratie! Hierdoor weet je met zekerheid dat wat erop staat er ook altijd inzit. Open, eerlijk & transparant dus. Meer weten? Neem dan een kijkje op www.Raw4Dogs.nl


Rodi Exclusive Treat, Train and Travel

De Rodi Exclusive Treat, Train and Travel worsten zullen wel blijven bestaan in de huidige varianten. Deze zullen echter wel halverwege het jaar het Raw4Dogs logo meekrijgen in plaats van het oude Rodi Exclusive logo.

Vragen? We horen ze graag!

Contact opnemen
  • Delen via:
Bekijk ze allemaal

Winkelzoeker Waar kan ik Rodi kopen?