Rodi op Animal Event! › Rodi Petfood

Rodi op Animal Event!

25 april 2017

Ben jij gek op dieren? Dan mag je Animal Event 2017 niet missen. Animal Event is een driedaags festival op het terrein van de Beekse Bergen in Hilvarenbeek op 28, 29 en 30 april. De acts bestaan uit spectaculaire demo’s en shows, er zijn workshops waaraan je met je eigen (huis)dier mee kunt doen én je kunt urenlang shoppen bij 200 verschillende winkeltjes die voor de gelegenheid zijn opgebouwd.

Uiteraard zijn ook wij weer aanwezig en dit jaar maar liefst met een heuse Rodi Hamburger Foodtruck! Niet alleen kan je hier een lekkere Rodi Hamburger of Worst kopen voor je hond, ook maak je elke dag kans om een doos Rodi Worst te winnen! Dit doe je door een #selfie te maken met de foodtruck en dit te posten op je eigen (of onze!) Social Media met #Rodipetfood of @RodiPetfood! Ook zijn onze Rodi Worsten natuurlijk weer te koop; vijf stuks naar keuze voor maar €5,-

Vergeet ons dus niet een bezoekje te brengen wanneer je naar Animal Event gaat! Je vindt ons bij standnummer 35 tegenover workshoppiste 2.

 

Meer informatie over het evenement vind je op de website van Animal Event.

 

  • Delen via:
Rodi op Animal Event!
Bekijk ze allemaal

Winkelzoeker Waar kan ik Rodi kopen?