Wat te doen met Rodi Worst? › Rodi Petfood

Wat te doen met Rodi Worst?

19 mei 2015

Volgens ons is er geen andere voeding en snack zo veelzijdig als de Rodi Worst! Niet alleen vormen de worsten een gezonde en complete maaltijd, ze zijn óók nog eens ontzettend lekker…

Volgens ons is er geen andere voeding en snack zo veelzijdig als de Rodi Worst! Niet alleen vormen de worsten een gezonde en complete maaltijd, ze zijn óók nog eens ontzettend lekker…

Je kan de Worsten gebruiken als volledige voeding voor kieskeurige honden, of bijvoorbeeld op vakantie wanneer je normaal rauwe voeding geeft. Doordat het vlees gestoomd is in de verpakking wordt de voeding houdbaar gemaakt zonder dat dit afbreuk doet aan de voedingswaarde of smaak!

Wist je dat de Worsten daarnaast ook ideaal zijn bij training? Honden zijn gek op Rodi Worst waardoor het een ideale beloning vormt tijdens cursus en training. Niet voor niets worden de honden van Stichting Dutch Cell Dogs getraind met Rodi Worst en dit is niet zonder succes! Zo zijn er de afgelopen jaren al meer dan 200 honden herplaatst die hebben deelgenomen aan het programma.

Aangezien de Worst compleet is hoef je niet bang te zijn voor een onbalans in de voeding en is zuinig zijn ook niet nodig. Wanneer je maar een deel van de Worst nodig hebt kan je de rest bovendien gemakkelijk invriezen óf vijf dagen (goed afgesloten) bewaren in de koelkast.

Rodi Worst is bovendien ideaal bij het ingeven van medicijnen; verstop het medicijn in een stukje Worst en die vieze pil is zó weg! Uiteraard kan je de Worst ook als smaakmaker gebruiken en mengen door de dagelijkse voeding van je hond of gebruiken als motivatie bij het doen van voer- en denkspellen.

Warm weer? Ook dan biedt Rodi Worst uitkomst. Vries de Worst in en maak er een lekker verkoelend Rodi Worst ijsje van tijdens de warme dagen! Je kan de Worst zowel in zijn geheel invriezen of in stukjes snijden en samen met wat water invriezen. Dit kan in een bekertje of bijvoorbeeld in een voerspeeltje zoals de Kong of de Sumo. Spoel de worst of het speeltje voor het geven altijd even af onder de kraan. We raden aan om de eerste keer dat je jouw hond een ijsje aanbiedt eerst een kleine hoeveelheid te geven, dit aangezien sommige honden overgevoelig kunnen reageren op deze koude snack.

Zijn je honden gek op Rodi Worst maar vindt je het onhandig dat deze wat plakkerig is? De worsten kunnen ook heel gemakkelijk zelf gedroogd worden in een voedseldroger; hierdoor heb je altijd smakelijke én gezonde snacks in huis!

Zoals je kunt lezen zijn de voordelen en mogelijkheden eindeloos; heb jij al Rodi Worst in huis?

  • Delen via:
Wat te doen met Rodi Worst?
Bekijk ze allemaal

Winkelzoeker Waar kan ik Rodi kopen?