Wie heeft er een plekje voor lieve Lola? › Rodi Petfood

Wie heeft er een plekje voor lieve Lola?

25 januari 2017

Wisten jullie dat... wij al een aantal jaren Stichting Dutch Cell Dogs voorzien van gratis Rodi Worsten voor hun trainingen? Om hen en de honden in het project nog een stapje verder te helpen zullen we voortaan elke maand een 'Dutch Cell Dog' in het zonnetje zetten!

Lola

Lola is een Amerikaanse Bulldog van 6 jaartjes jong. Sommige mensen schrikken van haar leeftijd, maar geen nood want Lola heeft energie voor 10! Met haar mooie ogen pakt ze iedere verzorger in, ze heeft nl één blauw en één bruin oog. A special lady!

Lola komt in het begin vaak wat onzeker over, maar van zodra het ijs gebroken is ben je de liefde van haar leven!

Lola zoekt een consequent (maar niet té streng) baasje die regelmatig met haar bezig is. Trainen, wandelen, spelen… Lola is fan van aandacht! Lola is gewend aan kinderen en bovendien een goede waakhond.

Hoewel Lola lijdt aan hartruis kan ze hier prima mee oud worden volgens de dierenarts. Nu nog iemand vinden die verder kijkt dan dat..

Lola verblijft in het dierenasiel van Amsterdam. Wil je kennismaken met deze lieverd? Ga dan snel naar hun website voor meer informatie - > Dierenasiel Amsterdam

  • Delen via:
Wie heeft er een plekje voor lieve Lola?
Bekijk ze allemaal

Winkelzoeker Waar kan ik Rodi kopen?