Wie heeft er plek voor Bertje? › Rodi Petfood

Wie heeft er plek voor Bertje?

24 oktober 2016

Wisten jullie dat... wij al een aantal jaren Stichting Dutch Cell Dogs voorzien van gratis Rodi Worsten voor hun trainingen? Om hen en de honden in het project nog een stapje verder te helpen zullen we voortaan elke maand een 'Dutch Cell Dog' in het zonnetje zetten!

Bertje

Bertje is een knappe en lieve Amerikaanse stafford van ongeveer 2.5 jaar oud. Hij is gek is op aandacht en spelen. En dat laatste doet ie dan nog het liefst met veel water!

Bertje doet het super tijdens de trainingen. Een talent! Hij neemt alle oefeningen razendsnel op en is een echt team met zijn trainer. Je merkt wel dat Bertje best gevoelig is en dus snel de gemoedstoestand van zijn baasje overneemt. We zoeken voor hem dus naar een gelukkig baasje, die stevig in zijn schoenen staat en voor Bertje een houvast kan zijn in de echte wereld. 

Voor Bertje was het wandelen zonder trekken aan het begin van de training een hele uitdaging, maar iedere keer gaat het zoveel beter! Verder draait ie al prima het krukje rond en begint hij het hierkomen echt onder de knie te krijgen. Als je maar enthousiast en blij bent, dan voelt Bertje zich goed bij jou en doet hij álles!

Wie heeft voor Bertje nog een plaatsje in huis?

Bertje verblijft in het dierenasiel van Breda.
Voor meer info over hem of de adoptieprocedure klik je hier!
 

  • Delen via:
Wie heeft er plek voor Bertje?
Bekijk ze allemaal

Winkelzoeker Waar kan ik Rodi kopen?