Win een Hersenwerk voor Honden Workshop! › Rodi Petfood

Win een Hersenwerk voor Honden Workshop!

10 september 2014

Durven jullie de uitdaging aan?

In samenwerking met Hersenwerk voor Honden vindt er op zondag 12 oktober een workshop plaats speciaal voor Rodi Fans!

Wie: Maar liefst 8 Rodi Fans mét hun hond!
Wat: Workshop Hersenwerk voor Honden
Waar: Baarn (tussen Amersfoort en Hilversum)
Wanneer: zondag 12 oktober
Tijd: 13:30 uur
Duur: ca. 2,5 uur

Hoe doe je mee?
Vul hieronder het formulier in, beantwoord de vraag (tip: het antwoord vind je elders op de site!), like ons op Facebook én hou die zondag 12 oktober nog heel even vrij in je agenda! Vervoer kunnen wij helaas niet voor je verzorgen, maar uiteraard krijgt je hond na afloop een lekker Rodi Snackpakket mee naar huis. Meedoen kan tot en met 24 september!
 

Helaas is deze actie afgelopen!

 

Waarom Hersenwerk?

Vroeger hadden mensen een hond voor een speciale taak, zoals het erf bewaken, de jacht of het hoeden van vee. De meeste honden nu hebben echter maar een lekker lui leventje. Ze zijn onderdeel van het gezin en zijn over het algemeen veel meer binnen dan buiten. Voor veel rassen die vroeger een taak hadden soms een behoorlijk saai leventje!

Daarom Hersenwerk!

Hersenwerk stimuleert en ontspant. Het heeft een enorm positief effect op het geestelijk welzijn van de hond. De rol van de baas is bijzonder: de baas biedt aan, ondersteunt en begeleidt. Dit samenspel zorgt voor een nóg betere relatie tussen jou en je hond!

De workshop zelf:

Tijdens de workshop Hersenwerk maken jij en je hond kennis met uiteenlopende hersenkrakers en hapsnap spelletjes. Je hond wordt op allerlei manieren uitgedaagd en gestimuleerd.

Tussen het werken door wordt de theorie achter de puzzels verteld. Je leert hoe je de hond zo goed mogelijk kunt begeleiden tijdens het Hersenwerken: Wat doe je wel en wat juist niet? Wanneer gebruik je Hersenwerk en waarom? Als baas ga je ook zelf aan de slag. Je leert zelf puzzels maken van de meest simpele materialen die passen bij het karakter en de behoeften van jouw hond. Ook nuttig én leuk voor thuis dus!

Meer weten? Kijk dan op www.hersenwerkvoorhonden.nl of wordt lid van de Facebookpagina!

 

 

 

  • Delen via:
Win een Hersenwerk voor Honden Workshop!
Bekijk ze allemaal

Winkelzoeker Waar kan ik Rodi kopen?