Waarom kiezen voor rauw voer van Rodi? › Rodi Petfood

Waarom kiezen voor rauw voer van Rodi?

Gegarandeerd compleet

Met de complete Hamburgers van Rodi heb je de zekerheid dat je hond alles krijgt wat hij nodig heeft! Door de juiste grondstoffen uit te balanceren en aan te vullen met een vitaminen en mineralen premix zijn alle Rodi Compleet producten ook echt volledig. 

Je hoeft zelf niets meer uit te zoeken of toe te voegen, wel zo makkelijk!

Uitstekende kwaliteit

BRC én IFS gecertificeerd
De productie locatie van Rodi is BRC én IFS gecertificeerd. De hamburgers worden hierbij volgens de hoogste kwaliteitstandaarden geproduceerd. Zo hoort hier onder andere bij:
✓ Geauditeerd grondstofleveranciers systeem
✓ Gestandaardiseerd analyse plan
✓ Verplichte in- én uitgangscontrole van grondstof én product

Extra controles
Naast een kritische producent willen wij ook zelf ons product in de gaten houden. Zo controleren wij iedere geproduceerde batch bij binnenkomst in het vrieshuis. Ook worden de producten steekproefsgewijs geanalyseerd.

Eigen nutritioniste
Wij hebben zelf een gedreven nutritioniste in dienst én de recepturen van Rodi zijn middels een recepturenprogramma samengesteld. Zo zijn wij er zeker van dat alle voedingsstoffen in de juiste verhouding aanwezig zijn. Ook blijven we op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en kunnen we snel schakelen wanneer er nieuwe (wetenschappelijke) inzichten zijn.

Single Protein: eliminatiedieet

Alle Rodi producten bevatten maar één dierlijk eiwitbron. Hierdoor zijn de Rodi producten uitermate geschikt voor een eliminatie dieet. Wil je meer weten over een eliminatiedieet? Lees dan hier verder.

Anders dan bij brokken worden er minder grondstoffen ingezet, waardoor de kans op een allergie kleiner is.

Gebruiksvriendelijk

De Rodi Hamburgers zijn goed portineerbaar en makkelijk te bewaren in de vriezer. De hamburgers zijn per verpakking verdeeld in 4 hamburgers van 100 gram. Zo kun je heel makkelijk de juiste hoeveelheid aan je hond geven. Het voeren is zo gepiept!

Neutraal uiterlijk

Indien je niet houdt van de aanblik van rauw voer met zichtbare organen en botten, zit je met de hamburgers van Rodi goed! Doordat de hamburgers geen bot bevatten, het vlees gemalen is én het eruit ziet als normale hamburgers heb je ook geen vervelende aanblik. Zo wordt het voeren een stukje prettiger voor jou én je hond heeft een smakelijke gezonde maaltijd!

Lees meer over de kwaliteit
  • Delen via:
Waarom kiezen voor rauw voer van Rodi?

Winkelzoeker Waar kan ik Rodi kopen?