Vacature allround Digital Marketeer › Rodi Petfood

Vacature allround Digital Marketeer

  • Delen via:

Uitdagende job (24 uur per week) voor een allround Digital Marketeer  in een groeiende en dynamische organisatie in de diervoedingsbranche in Harderwijk

Onze afdeling Marketing bestaat uit een klein maar ambitieus team dat volledig verantwoordelijk is voor het ontwikkelen van nieuwe concepten en campagnes om zo consumenten te interesseren, te enthousiasmeren en te binden aan onze merken. Wij hebben een ambitieuze visie om verder te groeien, onze marketingactiviteiten verder uit te bouwen en meer zichtbaarheid te creëren in de markt.

Om dit te bereiken zoeken wij: een enthousiaste allround Digital Marketeer

Verantwoordelijkheden
Je belangrijkste taak is het opbouwen van een duurzame relatie met (potentiële) klanten door inzicht in deze consumenten te krijgen en onze merken Rodi en Raw4Dogs op een leuke en passende manier bij deze groep onder de aandacht te brengen via de beschikbare digitale kanalen en middelen.

Ervaring
Je hebt in ieder geval 1-2 jaar werkervaring als digital marketeer of als trainee digital marketing bij een grote organisatie. Je hebt ervaring opgedaan in een FMCG omgeving en het zou een pré zijn wanneer je bekend bent met de diervoeding-  of dierbenodigdhedenbranche. Je hebt voordat je je professionele carrière bent begonnen een HBO opleiding gevolgd in de richting Marketing, Commerciële Economie of Diermanagement. Het creëren van content voor websites en e-mailcampagnes gaat je makkelijk af net als het vinden van je weg in een CMS. Ervaring met e-mailmarketing software zoals Copernica en met Google Adwords is een pré.

Wie ben jij?
Je bent enthousiast en een aanpakker en hebt zelf snel in de gaten wat er moet gebeuren om de klus te klaren. Doordat je een brede interesse hebt in digital marketing voel je je comfortabel bij alle facetten hiervan en weet je welke middelen en kanalen je moet inzetten om je doel te behalen. Door je analytisch vermogen kun je data interpreteren en hier conclusies aan verbinden. Je hebt een natuurlijke interesse in online marketing en social media, zodat je altijd als een van de eersten op de hoogte bent van actuele ontwikkelingen op dit gebied.

Waar kom je terecht?
Ons bedrijf creëert op een eigenwijze maar duurzame manier premium honden-en kattenvoeding met toegevoegde waarde voor iedereen. Ook voor jou! Wij krijgen een kick van het uitdagen van de markt en het denken in mogelijkheden. De Digital Marketeer moet vol enthousiasme aan boord van ons schip. Wij zullen voor je zorgen door middel van goede arbeidsvoorwaarden die passen bij een moderne organisatie en bij deze functie.

Solliciteren? Mail je motivatiebrief en C.V. zo spoedig mogelijk (maar in ieder geval vóór 01-12-2018) naar info@Rodi-Petfood.com t.a.v. Daniëlle van der Kaap.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature vinden we niet fijn

Winkelzoeker Waar kan ik Rodi kopen?