Rodi | Waarom vers vlees voeren?

Waarom vers vlees voeren?

  • Delen via:

Er zijn meer dan genoeg redenen om vers vlees aan je hond te geven! Hieronder zetten wij de meeste belangrijke punten voor je op een rij.

Smakelijk en verteerbaar
Rauw voer heeft doorgaans een hele hoge acceptatie. Dit houdt in dat de meeste honden het lekker zullen vinden en ook goed zullen verdragen! Vers vlees vormt dus een goed alternatief voor kieskeurige honden die bijvoorbeeld hun brokken slecht eten of last hebben van verteringsproblemen. Vers vlees sluit daarnaast  perfect aan bij het natuurlijke dieet van je hond. De voeding wordt bijna volledig verteerd waardoor er minder en compactere ontlasting ontstaat.

Darmflora en weerstand
Ons vers vlees bevat goede bacteriën die een positief effect hebben op de darmflora. Dit zorgt voor een hogere weerstand en daarnaast worden voedingsstoffen beter opgenomen.

Verbeterde huid- en vachtconditie
Vers vlees heeft een positieve invloed op huid- en vacht. Problemen zoals overmatig haarverlies, schilfers, rode huid of stinkende vacht worden hiermee op natuurlijke wijze voorkomen.

Gezond gebit
Ons vers vlees bevat geen zetmeel (op de Lam met Rijst variant na) en dat is goed voor de tanden! Zetmelen creeëren tandplak en tandsteen die slechte adem veroorzaken. En wat te denken van bijvoorbeeld tandsteenontsteking? Met rauw voer bespaar je dus op de kosten van tandhygiëne én heb je minder last van nare luchtjes!

Passend dieet
Rauw voer sluit het meeste aan op wat de hond nodig heeft qua voeding. Dit zorgt er voor dat niet alleen de weerstand van de hond beter wordt maar ook dat de organen minder worden belast. Daarbij resulteert het geven van vers vlees vaak in een mooiere en gezondere vacht en voorkomt het volle anaalklieren.

Puur natuur; voor een energieke en blije hond!
Het verse vlees van Rodi bevat tevens géén chemische anti-oxidanten, geur-, kleur- en smaakstoffen. Er zitten dus geen rare dingen in, alleen gezonde en volwaardige ingrediënten. Naast dat het heel gezond is, is het bovendien ook nog erg smakelijk. Dus houd je hond gezond en maak hem blij met onze hamburgers!

Winkelzoeker Waar kan ik Rodi kopen?