Waar kun je Rodi Worsten nog meer voor gebruiken? › Rodi Petfood

Waar kun je Rodi Worsten nog meer voor gebruiken?

  • Delen via:

Rodi is niet alleen te gebruiken als complete maaltijd of gezonde snack, maar is ook voor de volgende doeleinden geschikt:

Hondentraining
Doordat de worsten zeer makkelijk te snijden zijn, kun je stukjes Rodi Worst goed gebruiken tijdens de hondentraining. Een heerlijke en gezonde snack om je hond te belonen! Gebruik stukjes Rodi Worst voor de normale wandeling, het speuren, trainingsoefeningen en bijvoorbeeld hersenwerk met je hond. 

Medicatie
Medicatie geven aan je hond wordt makkelijker met Rodi. Verstop de medicatie in een stukje Rodi Worst en de medicatie is zó weg! 

Gedroogde snacks
Van Rodi Worsten kun je in een handomdraai gedroogde snacks maken. Droog de stukjes worst in een voedseldroger en je hebt altijd een lekkere beloning beschikbaar!

Voeding voor op vakantie 
De Rodi Worsten zijn zeer handig om mee te nemen op vakantie. Een zeer goed en alternatief voor vers vlees, wat niet makkelijk mee te nemen is op vakantie. De worsten sluiten perfect aan op rauwe voeding, doordat ze minimaal 75%-85% vlees bevatten. De worsten zijn volledig compleet én ze zijn ongeopend te bewaren buiten de koelkast. De perfecte oplossing voor op vakantie!

Rodi IJsjes 
In de zomer maak je in een handomdraai heerlijke Rodi IJsjes! Doe stukjes Rodi Worst samen met water in een vriesbestendig bekertje en vries deze in. Vergeet niet het ijsje eerst even onder de kraan te houden voordat je het aan je hond geeft. Als je voor de eerste keer een ijsje aan je hond geeft, doe dit dan in kleine hoeveelheden. Sommige honden kunnen namelijk gevoelig reageren op deze koude snack.

Zoals je kunt lezen zijn de voordelen en mogelijkheden eindeloos!

Winkelzoeker Waar kan ik Rodi kopen?