Rodi worst Kip & Rund

Kip met Rund

  • Delen via:
Kip met Rund Kip met Rund

Rodi Worst Kip met Rund is een complete en zeer smakelijke hondenvoeding op basis van kip en rund. Door de rauwe voeding te stomen in de verpakking is deze niet alleen zeer smakelijk maar bovendien ook nog eens heel gezond. Daarnaast is het een ideale snack voor in een voerspeeltje of als beloning tijdens de training. Ook bij het toedienen van medicijnen of het smakelijker maken van de dagelijkse voeding biedt Rodi Worst uitkomst! Na opening is de voeding nog 5 dagen houdbaar in de koeling. Uiteraard kan de de worst ook in delen worden ingevroren voor later gebruik. Verkrijgbaar in worsten van 400 gram.

  • Bereid met 81% verse kip
  • Met 4% runderlever

  • Vlees en dierlijke bijproducten  (81% verse kip, 4% rund)
  • Granen
  • Mineralen

Eiwit 16%
Ruwe Celstof 0,5%
Vetgehalte 10%
Ruw As 4%
Vocht 63%

25 gram per kilogram lichaamsgewicht per dag.

Voor pups is het een gezonde snack (bijvoorbeeld in een voerspeeltje) of een ideale beloning op cursus of bij training in het algemeen. Ook bij het toedienen van medicijnen of het smakelijker maken van de voeding biedt Rodi Worst uitkomst.

Door de rauwe voeding in de verpakking te stomen wordt het product houdbaar buiten de koeling. Op deze manier bevat het echter nog wel alle belangrijke voedingstoffen. Rodi Classic worst is daarom ook een uitstekend alternatief ter vervanging van diepvriesvoeding wanneer je op vakantie gaat.

Na opening is de worst nog vijf dagen, mits goed verpakt, houdbaar in de koeling. Je kunt het overige deel van de worst na opening ook tijdelijk invriezen.

Kip met Rund

Schrijf je in voor de Rodi nieuwsbrief en maak kans op een doos Rodi worsten naar keuze!

Schrijf je nu in, klik hier.

Kom ook meer te weten over één van onze andere smaken! Klik op het product om deze te ontdekken.

Winkelzoeker Waar kan ik Rodi kopen?